DIRECTORIO DE CENTROS

Centre de Yoga Dharana

C/ Ramon Llull, 2-B
Begur. 17255.
Girona
Tlf: 97 262 60 20
Email: maria.mt@coac.net
Web Site: www.yogabegur.com

ver mapa de situación



Disciplina:
Hatha Yoga i Neuropsicologia


Descripción:
El Centre es va inaugurar l’any 2006, al bell mig de la Costa Brava, aBegur(Girona) i l’objectiu és oferir sessions de Ioga i Neurorehabilitació Psicològica: tractaments per a combatre l’estrés, trastorns d’ansietat, depressió, trastorns obsessiu-compulsius, trastorns per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat, la Síndrome de Fatiga Crónica...) qualsevol patología psiquiatrica.

El tipus de Ioga que impartim és el HATHA-YOGA i PRANAYAMA. pràctiques que tendeixen a integrar els components essencials de l’ individu, cos i ment, fent-los fluir conjuntament a un ritme adequat i natural. Amb aquestes pràctiques es pretén l’equilibri entre cos i ment, però els nombrosos beneficis que s’obtenen de la seva pràctica depenen també de les expectatives personals de cada practicant. La motivació que tenen els nostres alumnes és variada: des de qui pretén treballar la vertent espiritual i evolutiva fins a qui practica amb la finalitat de millorar els seus mals d’esquena, la rigidesa dels seus muscles o de les seves articulacions, els seus problemes d’insomni, la tensió nerviosa, cefàlees varies, problemes de circulació sanguínia, hipertensió...o millorar funcions superiors com l’atenció, concentració, memòria.

Sigui quina sigui la motivació condueix a les persones a iniciar-se al camí del Ioga, sempre s’agafa l’equilibri necessari per a crear la unió entre cos i ment.